Nieuws
ANWB review

Plaats een review over ons op de ANWB website en maak kans om uw rekening terug te winnen!

Elke maand kunt u mee doen om uw garagerekening terug te verdienen. Hiervoor hoeft u alleen maar een review achter te laten en het actieformulier in te vullen op de ANWB garagereviews. Iedere maand maakt de ANWB twee winnaars bekend op haar website. Hieronder staat de link voor onze garage:

www.anwb.nl/auto/onderhoud-en-reparatie/garages/garage/autobedrijf-steeneveld-v-o-f-

Alvast bedankt voor uw review.

Receptie 12,5 jarig jubileumZaterdag 18 mei 2013 heeft Autobedrijf Steeneveld haar 12,5 jarig jubileum gevierd. Dit was een fantastisch feest waarbij wij een ieder willen bedanken voor zijn komst! Tevens dank voor uw bijdrage voor het goede doel. Een totaal van 2.000 euro gaat naar KWF kankerbestrijding.

Autobedrijf Steeneveld breidt uit met een nieuwe entree (ontvangst & koffieruimte) en een vergroting van de werkplaats. Kort geleden is het naastgelegen tankstation gewijzigd in de onbemande keten van Firezone. Autobedrijf Steeneveld heeft de voormalige shop ruimte overgenomen en heringericht. Met deze uitbreiding hopen wij een nog betere service te kunnen aanbieden aan onze klanten. Hieronder ziet u een korte impressie van de uitbreiding.

Autobedrijf Steeneveld in AutoweekOnlangs stond Autobedrijf Steeneveld in de rubriek ‘dorpsgarage’ van het meest verkochte autoblad van Nederland, de AutoWeek!

De rapportage kunt u nalezen door op deze link (pdf bestand 1,2Mb) te klikken. Via deze weg willen wij ook degenen bedanken die ons hebben opgegeven bij AutoWeek.