Jubileum

Geachte relatie,Autobedrijf Steeneveld bestaat 12,5 jaar!

Vorig jaar bestond Autobedrijf Steeneveld 12½ jaar en dit willen wij niet aan u voorbij laten gaan! Wij nodigen u hierbij uit om dit samen met ons te vieren op zaterdag 18 mei 2013. U bent die middag van 14.30 tot 17.30 uur van harte welkom bij Autobedrijf Steeneveld (Molenweg 28, Nootdorp).

Autobedrijf Steeneveld is opgericht in het jaar 2000 en tot op heden zijn wij trots op de wijze waarin wij geslaagd zijn te groeien. Van de ‘koffiedrinktafel onder de garagebrug’ en het ‘verkoopbankje naast de werkplaats’ tot de recente aanbouw. Maar wij hebben hoe dan ook altijd geprobeerd het ‘dorpse karakter’ te behouden.

Wij zouden het erg leuk vinden u te mogen verwelkomen. Tevens geven wij van maandag 13 mei t/m zaterdag 25 mei een speciale jubileumkorting weg van maar liefst 500 euro op al onze occasions!

Gezien de geringe parkeergelegenheid adviseren wij u om met de fiets te komen. Is dit niet mogelijk, dan kunt u uw auto parkeren bij de gemeentewerf (tegenover Autobedrijf Steeneveld). Medewerkers van Autobedrijf Steeneveld zullen u begeleiden naar een parkeerplek.

Met vriendelijk groet,
Het team van Autobedrijf Steeneveld

 

Cadeautip: Cadeautip: KWF Kankerbestrijding KWF Kankerbestrijding