Service en onderhoud

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van groot belang. Om uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers te garanderen, dient uw auto minimaal 1 keer per jaar een kleine of grote onderhoudsbeurt te ondergaan. Behalve onveilige situaties worden hiermee ook onaangename en dure verrassingen voorkomen. Voor het onderhoud van uw auto kunt u terecht bij Autobedrijf Steeneveld.

Wij onderhouden ieder type van elk automerk!

Geen onaangename verrassingen

Mocht er bij een reparatie een onderdeel besteld moeten worden of duurt de reparatie iets langer? Wij laten het u altijd even weten. Ook geven we u van te voren een indicatie van de kosten. Als blijkt dat we tegen iets onverwachts aanlopen, nemen we contact met u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Naast onderhoudsbeurten kunt u bij ons terecht voor:

  • APK-keuringen en dieselroetmeting
  • Periodiek onderhoud en reparatie
  • Schade-herstel, -afwikkeling en taxaties
  • Ruitreparatie en vervanging
  • Airco reparaties en onderhoud
  • Montage van trekhaken, navigatiesystemen, carkits, etc.
  • Alle overige voorkomende werkzaamheden

Met goed opgeleide vakmensen, hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur van Wurth en GMTO kunnen wij reparaties snel en vakkundig afhandelen. Onze medewerkers beschikken over de benodigde diploma’s en de meest recente kennis op autogebied en worden continu bijgeschoold.

Vervangend vervoer

Als uw auto in onze werkplaats verblijft voor onderhoud of reparatie kunt u gratis gebruik maken van een leenfiets. Tegen een scherp tarief kunt u ook een gebruik maken van een vervangende auto (reserveren van tevoren).

Heeft u problemen met uw auto of vermoedt u dat uw auto niet naar behoren functioneert? Bel of kom langs voor een deskundig advies!